Öronmuffar med inbyggda hörlurar. LIFE!

Jag postade ju en önskelista här om dagen och man kan verkligen säga att tomten är flitig, för redan nu är en av sakerna mina.

Ugg_ear

Ugg_ear_1

Öronmuffar fodrade med lammull från UGG med inbyggda hörlurar!

Ugg_ear_4

Typ den sötaste, mysigaste och smartaste sak jag äger. Min apple watch är ju smart och ball, men den är absolut inte lika bekväm och söt som dessa muffar. Nu kan jag alltså gosa in öronen i ett par öronmuffar när jag ska ut på stan och samtidigt pumpa härliga hits från SoundCloud. Typ den här låten!

Blev du sugen på att slå till på ett par? Finns att köpa här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej !

    Jag skickar detta mail med en fråga om ett samarbete, hoppas ni går genom mailet och visar intresse för ett samarbete med Tjoose!

    vi erbjuder ett samarbete med er. Samarbetet är väldigt enkelt. Det vi erbjuder är att marknadsföra eran företag gratis till våra medlemmar på vår app där vi har mer än 1,5 miljoner medlemmar och även på våran sociala medier, allt som krävs av er är att erbjuda våra medlemmar en rabatt mellan 10-50% när de visar ett aktivt medlemskap i appen, och det är så klart kunder som ni får genom marknadsföringen som vi gör för er.

    Du kommer att därmed bli en del av vårt partner program, som omfattar mer än 5000 partner över hela världen och har tillgång till över 1.55 miljoner medlemmar. Samarbete kostar som sagt inget utöver rabatten du ger till din gäst, och detta är på grund av att tjoose fungerar som ett lojalitetsprogram för stora företag som betalar för sina kunders/medlemmars tillgång till appen.

    Vad är Tjoose appen?

    Tjoose är ett medlemskap i form av app som gör att prenumeranter kan spara mellan 10-50% på hela notan hos: Restauranger ,Cafeer, Butiker ,Service ,Frisör, Friskvård, Fitness, Underhållning, Webbutiker och Hotel .
    Vad innebär samarbetet?

    Du väljer helt enkelt en procentandel som du vill ge våra medlemmar, därefter kan samarbetet startas.
    Partnerskapet inkluderar:
    · Gratis marknadsföring i tjoose appen och på sociala medier
    · Möjlighet att nå flera nya kunder
    · Inga dolda kostnader, det kostar dig bara rabatten du ger till tjoose medlemmar.
    · Ingen bindnings tid önskar du inte längre vara med i tjoose kan samarbetet sägas upp med 24 timmars varsel.
    · Möjligheten att ge rabatt endas vid tider som du väljer
    · Rabatten erhålls antigen genom att medlemmen visar ett aktivt medlemskap i appen eller genom en rabattlänk/rabattkod/QR.kod. Detta väljer du självkart också själv.
    Så vad får Tjoose ut av det?

    Tjoose tjänar bara pengar på sina medlemmar, som antingen är privatpersoner eller stora företag som köper tillgång till tjoose som en lojalitetslösning för sina anställda, medlemmar eller kunder.

    Därför kan vi göra lösningen helt gratis för dig som partner!

    Vem är tjoose.com GmbH?

    Tjoose startade i Tyskland ( Hamburg ) cirka 8 år sedan där vi fortfarande har huvudkontor. 2017 Valde vi fortsätta den tyska framgången på den danska marknaden, vilket vi idag har tillgång till över 1,55 miljoner medlemmar.

    I Danmark har vi blivit en betydande aktör inom rabattprogram/lojalitetsprogram, vilket är anledningen till att vi kommer att fortsätta vår framgång i Sverige 2023.

    Hoppas ovanstående kunde ge dig en bättre bild av oss och vi ser fram emot att välkomna dig som Tjoose partner.

    Med vänliga hälsningar/ Yours sincerely

    Farimah Dasdar

    Partner Manager Sweden

    farimah 2024-01-24 09:46:48
    Svara
  • Hej Henrietta! Jag kommer vara i Stockholm över dagen imorgon, har du ett lunchställe på g jag bara inte får missa? Något nice och fresh! 🙂

    Katarina 2016-12-07 18:20:55
    Svara
    • Svar på Katarinas kommentar.

      Tja!! Ja ja ja 🙂 du måste välja mellan: Boutanique på NK, Matdistriktet, Haymarket, Pontus, Adam & Albin 🙂

      henrietta 2016-12-07 20:26:40
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!