Red boots & Un Poco

IMG_0824

Många frågar om min mössa – Den är från Monki / Boots – Uterqüe

Hej mina hjärtan!

Klockan är snart kväll och jag inser att dagarna som ledig från jobb bara flyger förbi. Jag är ju i för sig inte helt ledig då jag använder all min lediga tid till att pyssla med saker som rör bloggen. Lite dumt faktiskt, för jag lovade både mig själv och min tidigare arbetsgivare att ta en vecka helt off från allting. Jaja… livet! Idag har jag i alla fall spelat in en Youtube-film tillsammans med Stella, postat massa grejer som jag har sålt på Tradera, kramats med Malin, svarat på mail och snackat med lite olika inredningsföretag gällande Ivyrevels showroom. Check! Jag ska strax sminka mig och klä på mig något annat än en hoodie för att sedan promenera bort till Un Poco för middag. Mums! Är sugen på deras tryffelstuvade makaroner med citron & gräslök eller den lättgrillade tonfisken… Följ med på Snapchat ( @hfromholtz ) vettja!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Tips tips! https://se.sofacompany.com

    fanny larsson 2016-12-08 15:16:04 http://byfanny.se
    Svara
  • Vad heter du på tradera!! Vill köpa dina snygga kläder ?

    Felicia 2016-12-07 18:41:10
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!