Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Pink One at Filippa K

Filippa K

Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet när jag steg in i Filippa K´s butik på Grev Turegatan här om dagen. Det var inte kläderna utan inredningen. Det är såklart stylisten Lotta Agaton som har inrett butiken och som hon är känd för har hon gjort det med bravur. Det är lyxigt, lekfullt, personligt och cleant. Precis det jag eftersträvar i mitt eget hem.

Filippa K3

Mycket kärlek till den rostbruna sammetssoffan från Paustian, spegelglaset, drömmattorna från Layered, alla små stilleben och så mest till den alldeles perfekta ljusrosa puffen made of Marie-Louise Hellgren. Jag dog! Värre blev det när personalen berättade att möblerna även säljs. Jag skulle gärna ta allt, men just den här puffen ”Pink One” hade blivit så bra hemma…. För övrigt är den gjord av tyget på en air bag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Kööp den!!!! Så fin! Vad kostar den? Känner man som du gör för en möbel så ska man slå till!

  Claudia 2016-12-08 10:14:50
  Svara
  • Svar på Claudias kommentar.

   Den kostar cirka 12.000 kr. Vi ska hämta vår fåtölj i morgon så tänker först se hur mycket plats vi har i sovrummet. Men visst är den helt magisk??

   henrietta 2016-12-08 10:28:18
   Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!