Min favoritbuffé!

Att duka upp en buffé av tidningar på helgen är typ det bästa jag vet. Idag har jag köpt med mig Chic, Styleby, ELLE, Residence och Gourmet. Dyrt som attan, men hjälp så trevligt. Dessa tider är inspirationen verkligen i botten för mig och denna lilla helgaktivitet ger mig så mycket.

Henrietta_Fromholtz_Lägenhet_7

Den här jackan från ASOS – Hello babe, dig vill jag gärna ha hängades i garderoben.

Henrietta_Fromholtz_Lägenhet_9

Matstolar är den enda möblen vi inte vet vad vi vill ha… Men Arne Jacobsen är i alla fall på tapeten just nu. Jag är inte helt emot den rosa varianten och jag tror inte att Johan heller är det.

Henrietta_Fromholtz_Lägenhet_11

Tavlor är svårt. Jag vill inte ha fotokonst och inte för gammalt, bara något mitt emellan modernt och antikt. Den här av Lucio Fontana hade passat så bra här hemma.

Henrietta_Fromholtz_Lägenhet_12

Den perfekta nyårsväskan från ASOS. Hur bra är inte Asos?

 Ikväll tänker jag äta något gott från Foodora, efter det gossa ned mig i sängen och slå upp magasinen, fota av allt som jag kan tänka mig att få i julklapp, läsa intervjun med konstnärinnan Christiane Spangsberg och riva ut ett och annat recept ur tidningen Gourmet för inspiration till min nästa matvecka.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • http://lilyoscar.com/index.php?id=23&categories_id%5B0%5D=99&categories_id%5B1%5D=100&products_id=1236&tx_multishop_pi1%5Bpage_section%5D=products_detail

    Kolla på denna hemsidan. Mycket fina saker! 🙂 Speciellt detta matbordet.

    Emma 2016-12-11 14:04:45
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!