NYTT MATBORD <3

Nu kan jag äntligen säga: ”Vi är på G!”. I veckan är det flera saker som har kommit på plats här hemma och vi har varit nere i Linköping och hämtat två viktiga möbler som ni ska få se i veckan. Det blev så fint! Men över till möbeln som ändå var veckans viktigaste  – Vi har köpt ett nytt matbord! Jag hittade ett fantastiskt glasbord på Blocket förra söndagen och skickade iväg Anton och Johan för att kika på det i Solna. Johan kom tillbaka och var helt kär men såg ett problem: Vi skulle aldrig kunna frakta hem det p.g.a tyngden.

Jaha, och vad gör man då som privatperson? Jag visste faktiskt inte förrens jag hade Googlat klart och hittat Ruter Retur.

Henrietta_Fromholtz_13

”Klart vi fixar det!” fick jag som svar och morgonen efter stod det fina bordet hemma hos mig. Så jäkla smidigt och trevligt! Ända upp till lägenheten utan hiss bar de det också. Tack för det!

Transport_Stockholm

Det är typ bara Ruter Retur som hjälper både privatpersoner och företag med flytt, transport av exempelvis blocketköp och bygg- och trädgårdsavfall. Alltså alla typer av transporter. Jag vill verkligen rekommendera dem till er som behöver hjälp med detta! Jag vet att jag inte har varit ensam om att undra hur fasen jag ska lösa vissa flyttar. Jag har många vänner som inte har bil men faktiskt vill kunna köpa en möbel utan att behöva ringa sina föräldrar eller vänner.

glasbord_Henrietta_Fromholtz_4

Tadaaa! Ni får blunda för den stackars skjortan som vi har lagt under istället för en matta. Den ska beställas i veckan, men visst är bordet fint??

glasbord_Henrietta_Fromholtz_2

Jag och Johan hade aldrig kunnat bära upp den här stenklumpen. Haha! Den väger typ 100 kg.

glasbord_Henrietta_Fromholtz_6

Det var svårt att få till ljuset nu när jag fotade, men den är mer rosa är vad den ser ut att vara här. (Psst! Bakom ser ni en annan möbel som vi hämtade igår)

Henrietta_Fromholtz_12

Stort tack Ruter & Retur för den fina hjälpen! Enkelt, snabbt och så jäkla trevligt.

Nu ska jag springa ut på stan, köpa något fint till mig själv och göra naglarna. Sista dagen som ledig – i morgon börjar jag jobba på Ivyrevel. SÅ JÄVLA TAGGAD!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Superfint!!! Tror ni kommer inreda er lägenhet helt fantastiskt bra, längtar efter framtida uppdateringar! Men är så jädrans nyfiken.. vad hände med ert ”gamla” matbord?

  Ebba 2016-12-11 19:49:11
  Svara
 • Åh så fint <333

  Elin 2016-12-11 14:30:01
  Svara
 • Skit snyggt med Bruno Mathsson fåtöljen!!!

  Emma 2016-12-11 14:01:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!