Min dag: Shoppat på myrorna, jobbat & käkat ost.

Här följer min dag i mobilbilder. Jag lovar att kameran åker upp i morgon!

Henrietta_Fromholtz_ivyrevel_3

Idag började jag dagen med att dra på mig byggväst och hjälm för att ta en kik på det nya kontoret samt ta några mått för soffa, sittpuffar, bord osv. Jag är ju ingen konstorsfixare, men med anledning att jag har tagit tag i showroomet så ville min kollega ha med mig på övriga delar också. Så… Är du som läser från ett inredningsföretag och vill vara en del av ett välbesökt och häftigt office? Maila mig!

2 veckor kvar, sedan flyttar vi till ett helt eget kontor. Tjoho!

ivyrevel_

Annars har jag spenderat dagen i soffan med mina nya homies och en av dem är ju min vän Stella. Tjena! Det är så mysigt att vi kan sitta och jobba i en avslappnad miljö och då och då ta en paus för lite skitsnack med kollegorna bredvid. Tusan så bra det här känns! För övrigt så jäkla ful bild på mig.

myrorna_

Och över lunchen råkade jag springa förbi Myrorna där jag lyckades fynda dessa två skönheter. De ska få bli invigda på fredagens middag här hemma.

henrietta_fromholtz_4

Efter jobbet var tanken att jag skulle svänga förbi Rmpr för en liten juldrink, tyvärr drog jobbet över tiden och det fick bli…

balance

…träning som onsdags-aw istället. Det var tungt som attan idag vilket gjorde mig irriterad. Jag gillar inte alls när träningen känns jobbig.

Chevre_chaud

Men kan man bli gladare efter ett tufft träningspass när man kommer hem och får se sin sambo stå och laga en favorit som man skulle kunna äta flera dagar i rad? Jag tror inte det.

Chevrechaud_2

Det är sådan lycka över chèvre chaud! Över detta fat satt jag och Johan och pratade om mitt nya jobb, hans nya som sätter igång i slutet av januari och julen som snart är här. Vi kommer att fira på varsitt håll, Johan i Småland och jag hemma i Linköping, och så kommer han upp till mig och min familj på juldagen. Är detta knasigt tycker ni? Jag och Johan har diskuterat detta några gånger faktiskt. När måste man egentligen fira jul ihop? Jag tycker inte alls att det är någonting som man måste stressa fram utan det är väl bara härligt om man har den gosiga saken kvar?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej H!

  När du skrev om ditt arbetsprov till Berghs har jag för mig att du köpte en massa böcker. Har du några specifika böcker du rekommenderar till någon som vill söka Berghs nästa år?

  Kram!

  B 2016-12-15 09:05:30
  Svara
 • Fina fynd på myrorna!
  Bor i södra delen av Sverige.
  Är priserna låga på Myrorna i Sthlm?=)

  Angelica Näther 2016-12-15 08:32:33
  Svara
 • Hej! Fina fynd på myrorna 🙂
  Nää de är väl inte så knasigt med tanke på att era familjer/släkt är på olika platser. Jag och min kille har snart varit tillsammans i 3 år och första julen alltså när vi varit ihop i ca 1 år firade vi inte ihop. Men förra julen så började vi fira jul tillsammans <3 dock bor våra föräldrar nära varandra så vi delar upp vår dag, förmiddag hos hans & kvällen hos mina 🙂 förra året gjorde vi tvärt om.
  Men har kompis par som inte firar ihop än även fast de bor ihop och att de ses på kvällen, sånt där beror ju på 😀

  Claudia 2016-12-15 07:51:43
  Svara
 • Sitter på bussen 06.50 och funderar på vilken concealer som kan rädda mina ögon och kom på att di skrivit om detta! Vad har du för tips? Plus du är superfin och ibland ser man rimligtvis trött ut <3 puss!

  Felicia 2016-12-15 06:52:35
  Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   Hallå fina! Här är den: http://henrietta.metromode.se/2016/05/18/varldens-basta-concealer/ – på mig funkar den så jäääkla bra. Testa och så 🙂

   henrietta 2016-12-15 07:37:32
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!