Mina nyårsfingrar.

I samarbete med Mavala

Dags för mig att tipsa om lite färgglad skönhet som är så viktigt nu i vintermörkret, i alla fall för mig. Det börjar även dra ihop sig till vinterns alla festligheter, typ julfesten, nyårsafton och annat skoj som styrs såhär års. Jag är vanligtvis ganska slarvig när det kommer till att ta hand om mig själv, men det är på vintern jag faktiskt tänker om. Att ha mjuka och fina händer är ett av mina prion och idag tänkte jag visa er några förslag på hur jag tänker piffa mina naglar under jul med Mavalas minilack, som för övrigt är sponsor för Elle-galan. 

Mavala_nagellack_7

Den här färgen (Dancing queen) från Mavalas kollektion “Disco Colors” kommer jag att köra på nyår. Det kan väl passa klänningen från Ivyrevel som jag visade er igår?

Mavala_nagellack_10

 Eller så går jag på det silvirga lacket och matchar det med en klänning i samma färg. Maxat och bara så jäkla nyårsfestligt. Jag gillar ju att ta ut svängarna… Vad tror ni?

Mavala_nagellack_1 Mavala_nagellack_2

På julafton tänker jag bära en svart smoking och då vill jag lyfta det med något som känns mer feminint och glammigt. Färgen “Singapore” tillsammans med “Celebration” kommer det att bli. Lite jul med det röda och den guldiga färgen gör det hela lite mer festligt.

Mavala_nagellack_5

För övrigt så älskar jag Mavalas nagelstärkare som jag har använt i flera år. Ni MÅSTE testa! Jag tror typ att alla mina vänner som jag har tvingat testa är fast nu. Ni kan köpa det och alla andra lack här!

Och nu är det så bra för jag har nämligen fått möjligheten att tävla ut 3 stycken nagellackskit som är preppade med allt man kan behöva. Ni tävlar genom att kommentera det här inlägget om hur ni tänker kring naglar inför festligheter. Vad betyder nagellack för er lixom? Jag utser vinnarna på måndag klockan 18.00.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Nagellack är för mig det viktigaste av min outfit. Smycken i all ära, men färg på naglarna ger alltid det lilla extra på det.

  Sara 2016-12-19 11:11:17
  Svara
 • Från att tidigare inte ha brytt mig särskilt mycket så har naglarna på senare år kommit att bli en spegelbild av hur jag känner mig inombords och en symbol för styrka, kvinnlighet, driv och självkänsla. Känner jag mig extra motiverad och på hugget, till exempel när det gäller jobbet, kan det ge mig lite extra kraft att dra till med en gäll och skrikig färg. Är jag inne i en fas där jag försöker varva ner och ta hand om mig själv passar en mjukare färg bättre och blir som en påminnelse om mitt mål varje gång jag tittar ner på mina händer. Är det fest vill jag ha extra allt! Och försöker jag komma över någon kille kan det vara skönt med en tuff och självsäker färg för att komma ihåg att jag klarar mig bra på egen hand… På något sätt blir naglarna en förlängning av vad som försiggår inne i hjärnan och hjärtat. Och sen är det ju inte helt fel att det är grymt snyggt med nagellack också – vi förtjänar alla lite vardagsglam!

  Mikaela 2016-12-19 10:15:41
  Svara
 • Alltid röda tånaglar och korta nude fingernaglar, sommar som vinter, och jag gillar faktiskt Mavalas nagellack mest! 🙂

  Laila 2016-12-19 00:49:33
  Svara
 • Kul ju! Har nästan alltid färger på naglarna, mörkt under vinterhalvåret och korall på sommarhalvåret och gärna partyglitter när det är kalas på gång. Klär mig basic och är inte så intresserad av smink vilket gör att snygga och glada naglar bidrar till en härlig helhet.

  Alice 2016-12-18 22:49:10
  Svara
 • Jag har precis upptäckt hur roligt det är med nagellack och att ha härliga färger på naglarna. Jag bär nästan alltid svart och därför är det extra roligt att experimentera med olik färger. Nu till det rolig, jag äger två nagellack i färgen grå och rosa. Men i min fantasi sprudlar det tankar med att kunna välja mellan massor av olika färger och utgå ifrån det humör jag är på. Så snälla, hjälp mig utveckla min kollektion så att jag kan få leva min fantasi.

  sara 2016-12-17 17:31:48
  Svara
 • Fd nagelbitare som älskar allt kring naglar och händer. Krämer, oljor och vårdande lack ligger mig varmt om hjärtat. Speciellt nu under vintern. Jobbet tillåter inte långa och målade naglar så det blir extra piff när jag väl får tillfälle att gå loss på naglarna!

  Marie-Helena 2016-12-17 17:13:03
  Svara
  • Svar på Marie-Helenas kommentar.

   Men oj, snabb i fingrarna och fick inte med alltet! Menade att efter min frälsning i naglarnas värld så tycker jag att det är superkul att fixa med dom! Färgen på mina naglar brukar representera mitt humör (oftast för dagen) och är ett stort genomtänkt tillägg till outfiten- måste gå hand i hand. Så! Nu fick jag med allt. Puss

   Marie-Helena, igen!! 2016-12-17 19:07:43
   Svara
 • Åh vad jag tycker det är fint med nagellack, värsta med jobbet är att tvingas ta bort nagellacket haha! För mig handlar måla naglarna mycket om att det ser välvårdat ut samtidigt som det blir en extra accessoar. Lite beroende på mitt humör har jag antingen super färgstarka och eller glittriga naglar på fest eller en nude risa/beige nyans. Har jag kostymbyxor och en skjorta kanske jag har ett bara beiga naglar men med en glittrig nyårsblåsa kör jag super party naglar. Det lyfter liksom hela outfiten men mest lyfter det mitt humör och gör att jag tycker att jag är snygg och fräsch.

  Alicia 2016-12-17 16:05:36
  Svara
 • Nagellack är för mig en kreativ hobby, ett sätt att visa sin identitet och för att göra sig fin för sig själv. Till fest och nyår väljer jag gärna mycket glitter, metalics eller cromefärger på naglarna för att verkligen komma i rätt partystämning. ??

  Maemi 2016-12-17 15:32:04
  Svara
 • Åh! Nagellack betyder så mycket olika, alltid ett blankt i grunden. Så viktigt med fräscha händer för ett gott första intryck! Sedan ett glammigt rosa för de dagar man behöver pigga upp sig lite extra. Eller ett helgalen glitterbonanazq när det vankas fest!

  Martina 2016-12-17 10:27:00
  Svara
 • Naglar är så mycket mer än bara naglar. Jag låter mina naglar ändras och målar vilt med olika lack. Ibland kan inte lacket skavas snabbt nog utan att jag vill måla nytt direkt. För mig som har mycket stolthet i egna långa naglar är nya lack det där lilla extra! Naglar är mer än bara naglar! Kram jv

  Johanna jv Vogelius 2016-12-16 23:15:37
  Svara
 • Nagellack..jag tänker självkärlek, respekt, omvårdnad och dejter <3

  Fina naglar gör livet roligare, gladare peppigare och framförallt snyggare

  Kram

  Anna 2016-12-16 21:56:01
  Svara
 • Nagellacket är ju ett absolut måste! Piffar upp både outfit och humör. speciellt nu under mörka månader som dessa. För mig är iallafall nagellacket roligt och något som får mig känna mig lite extra snygg på tråkiga dagar!

  Linnea 2016-12-16 18:12:35
  Svara
 • Då jag har, och alltid haft korta naglar är det viktigaste för mig att de ser fräscha och hela ut. Nu under vintertid är detta lite svårare, trots att jag alltid använder vantar ute så flisar de sig… vilket gör att jag nästan alltid har färg på mina naglar.
  När det vankas festligheter och om tid finns brukar jag välja ett lack som kommer lyfta min outfit för det lilla extra. Till vardags har jag 3 favoritfärger som jag varvar mellan. Nagellack för mig och fina naglar är ett tecken på att jag mår bra och andra kan ofta se på dem om jag har lite för mycket stress i mitt liv.

  Hannah 2016-12-16 17:36:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!