”INTE DIN JOHAN!”

I samarbete med Mymuesli

Mymuesli_4

Här kommer ännu ett litet tips på julklapp eller bara en sjukt bra present till någon som du gillar eller fyller år – din alldeles egna müsli. På Mymuesli.se kan du alltså mixa ihop din personliga müsli och välja mellan hela 80 stycken ingredienser som alla är 100 % ekologiska.

Skärmavbild 2016-12-07 kl. 12.52.39

Det finns så många goa grejer att det är svårt att välja vad man INTE ska mixa i den. Det här ovan var bara början… hehe! 

Mymuesli_1

När man tillslut har lyckats välja ut sina ingredienser får man även namnge sin müsli samt skriva en liten hälsning på baksidan, vilket är en kul grej om man vill ge bort den som present. Jag döpte den ena till ”INTE DIN JOHAN!” och den andra till ”Fromholtz Egna”. 

Mymuesli_3

Och så är förpackningen fin i övrigt också! Nästan som en inredningsdetalj.

Mymuesli Mymuesli_2

Nu är det så att jag har fått möjligheten att dela med mig av ett superbra erbjudande till er – Vid köp över 100 kr på deras hemsida får man även med sig ett paket fyllt med 6 olika mymuesli2go (typ värt 150 kr) som är perfekta att stoppa ned i väskan till jobbet eller skolan. Erbjudandet gäller till 31.01.2017.

KLICKA IN HÄR för att ta del av erbjudandet och skapa din personliga müsli! Ni borde kanske inte inspireras av min ”Fromholtz egna” som blev en mix av allting. Men det är så jag gillar det! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag ska bara äta upp ”inte din Johan”

    J 2016-12-17 20:15:28
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!