Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Inviga helgen & avsluta veckan.

Henrietta_fromholtz_lägenhet_2 Henrietta_fromholtz_lägenhet_5

Igår avslutade jag första veckan på nya jobbet och invigde helgen på absolut bästa möjliga sätt – Goa vänner, en solgul risotto, vin och spel. Så himla gosigt och hjälp vad jag har dille på saffran nu! Jag kom i säng runt 04.00 och idag känner jag mig helt klart lite trött. Dels på grund av den sena tiden men jag tror nog att tröttheten främst kommer av alla intryck på Ivyrevel. Jäklar alltså, jag som MÅSTE köpa julklappar idag. Det lär ju vara kaos på stan också….

Jag ska försöka få det gjort nu tidigt och ikväll tänker jag bara chilla. Det är en hel del middagar som styrs men jag har verkligen ZERO ork till att delta. Supertråkigt, men that´s life. Vi hörs senare! PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand