Favoritstudios hos FitnessCollection

Jag är som ni vet ambassadör för träningsappen FitnessCollection. Jag tror inte att ni har kunnat missat det? Jag vet att flera av er är sugna på att signa upp, men för er som inte helt har fattat den fina grejen än – Här kommer min topplista på ställen som finns i appen:

2b68533cf473d6aebcbbbbbb90f214af_980x0_c_85_ns_v4

Yogayama, Jungfrugatan 8

Det här stället är sjukt fräscht och proffsigt. Det är också väldigt mysigt att restaurang Koloni har en restaurang våningen över, då kan man gå dit och äta lunch efter yogan. Eller kanske bara ta en raw-fika. I morgon tänkte jag köra deras Hatha Yoga. Självklart på min matta från Grounded Factory.

3113bf7324b7f61c478b6fa3406aaee8_980x0_c_85_ns_v4

Fit4life, Brahegatan 3

Det här är väl raka motsatsen till Yogayama, vilket är precis det jag gillar med Fitnesscollection. Jag erbjuds en sjuk bredd på aktiviteter vilket gör att träningen blir lite roligare och jobbigare såklart. På Fit4life är det crossfit som gäller vilket inte riktigt är min grej egentligen, men oj vad den träningen ger och instruktörerna här är verkligen så himla goa. De har både nybörjarpass och mer avancerade.

2c6bc6414c3e39e3d44d4a6583e09883_980x0_c_85_ns_v4

Odenplan Fightgym, Hagagränd 2

Storfavoriten! På dessa klasser är det en stor blandning av deltagare, vilket är kul. Ofta kör man övningar i cirkel och det är mycket intervaller och styrka, så mycket av allt kan man säga. Sjukt tungt och du som gillar svettig träning skulle älska det här!

Fitnesscollection_Henrietta_Fromholtz_5

Urban Ride, Norrtullsgatan 11

Det här stället är typ allas nya bebis! Jag gillar absolut inte spinning, det kan vara det tråkigaste jag vet när det kommer till träning. Men på Urban Ride är det ingen vanlig cykling som gäller, utan man kör någon specialvariant som de hämtat hem till Sverige från USA. Mycket hantlar, absolut inget: ”Nu kommer backen igen!”, det är helt andra typ av upplägg. Att det även är Stockholms fräschaste studio är såklart ett plus.

IMG_2398

Den kreativa träningen

Det här är ingen studio eller gym, men jag måste verkligen trycka på FitnessCollections kreativitet som var det jag fastnade för från allra första början. Då och då hittar de på något kul i appen och skapar träningspass som ingen annan har. Exempelvis i somras var det flera klasser om hölls på Urban Delis takterass och det var alltifrån mindre PT-pass på morgonkvisten som ni ser ovan till cykling i skinande eftermiddagssol. Förbannat härlig feeling att träna med utsikt och på ett lite annorlunda sätt.

Ett medlemsskap hos FitnessCollection kan nog vara årets bästa julklapp och jag har faktiskt köpt det till en av mina kära. Så saknar du en klapp tycker jag helt klart att du borde se över detta. Jag vet att de just nu kör en drive med ett bra erbjudande. Kika in här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • vad hände med din tid på dflex gym?
  vore kul å höra! 🙂
  du gick på bootcamp där va?

  kram!

  sonia 2016-12-19 19:11:36
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!