Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lack & glitter

Henrietta_Fromholtz_6Henrietta_Fromholtz_2Henrietta_Fromholtz_4

Idag har jag banne mig haft en så himla bra dag. Allt har varit bra! Det blir ofta så när jag vaknar och känner mig seg som tusan men ändå kliver upp snabbt och bestämmer mig för att dagen ska bli något jag njuter av. Jag måste ha det in mind varje dag från och med nu. Jag har betat av massor av möten, allt ifrån frukost med två goa tjejer från Jung till en ståendes kaffe med två fantastiskt duktiga kvinnor som gör snygga förvaringsmöbler. De flesta har rört vårt nya kontor och showroom, men ett om kanske ännu mer spännande grejer. Stay tuned! Vi har även haft utförsäljning på kontoret som ni har sett på Snapchat… DRÖM! Nu är jag riktigt kittad med Ivyrevel.

Byxa – Zara / Topp – H&M / Skor – Din Sko – Tänk vad budgetkedjorna kan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind