Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lack & glitter

Henrietta_Fromholtz_6Henrietta_Fromholtz_2Henrietta_Fromholtz_4

Idag har jag banne mig haft en så himla bra dag. Allt har varit bra! Det blir ofta så när jag vaknar och känner mig seg som tusan men ändå kliver upp snabbt och bestämmer mig för att dagen ska bli något jag njuter av. Jag måste ha det in mind varje dag från och med nu. Jag har betat av massor av möten, allt ifrån frukost med två goa tjejer från Jung till en ståendes kaffe med två fantastiskt duktiga kvinnor som gör snygga förvaringsmöbler. De flesta har rört vårt nya kontor och showroom, men ett om kanske ännu mer spännande grejer. Stay tuned! Vi har även haft utförsäljning på kontoret som ni har sett på Snapchat… DRÖM! Nu är jag riktigt kittad med Ivyrevel.

Byxa – Zara / Topp – H&M / Skor – Din Sko – Tänk vad budgetkedjorna kan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand