Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Jag måste börja måla igen….

Jag mötte upp min saknade vän Annika (som jag lärde känna på Berghs) idag efter jobbet för lite skitsnack och ett glas rött. Vi har inte setts på evigheter pågrund av att vi båda har haft mycket på jobbet, även bytt jobb, köpt nya lägenheter och nu lägger mycket tid på att hitta den perfekta inredningen. Vi borde göra det ihop? Hur som helst, jag fick ett par så himla fina timmar med henne och som vanligt när vi ses går munnarna i ett och idéerna sprutar.

Hon berättade i alla fall idag om ett sjukt spännande projekt hon har på gång, som ännu är hemligt, och i denna pitch hon drog blev jag sjukt inspirerad och påmind om att jag inte får glömma bort att göra sådant som jag verkligen älskar och tycker om. En av de sakerna för mig är att måla. Jag älskar ju att sitta och dra streck i ett block och sedan se vad det blir av dem. Ibland blir det bra, ibland sådär men oftast så vill jag bara göra någonting mer av det som precis hamnat på pappret. Jag måste börja igen och det första projektet blir nog att måla en tavla som ska hänga på vår ”finaste” vägg här hemma.

Här har vi några av alla tusentals teckningar som har råkat bli när jag har haft en stund över på ett gammalt jobb eller typ någon dag innan julafton:

Henrietta-Fromholtz_tecknngarHenrietta_Fromholtz_ Henrietta_fromholtz_teckning2

Jag ritar oftast med dessa pennor – Klick!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Så coola! Du borde sälja prints av dessa. Jag skulle köpa. Lite Liselotte Watkinns över dem.

  Isabel 2016-12-22 20:13:24
  Svara
 • Så fina, vilken talang!

  Hanna 2016-12-22 10:34:53
  Svara
 • Men asså, WoW ! Så fina 🙂

  Tessan 2016-12-22 08:55:33
  Svara
 • Shit vad coola!! Superfina ju!

  Anna 2016-12-22 08:17:01
  Svara
 • Snyggt!

  jenny 2016-12-22 08:14:55 http://www.glimt.se
  Svara
 • Fantastiskt fint!

  Linda 2016-12-22 07:42:42
  Svara

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind