Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Kontorsflytt men ändå kavaj.

thumbnail_IMG_1559

Hallå babes! 

Den här dagen har verkligen gått i ett. Från tidig morgon till efter lunch har jag och hela Ivyrevel-gänget burit och flyttat allt ifrån hurtsar och datorer till klädstänger och tidigare kollektioner till vår nya lokal. Vi flyttar ju bara en våning ned och till andra sidan av huset som vi sitter i, men det blir ändå svettigt när man bär runt på otympliga grejer i en trapp upp och ned.

Nu är jag äntligen framme i Linköping och jag har precis myst mig ned i soffan med hela familjen runt om mig. Godiset ligger till höger, kaos på TV-såpan The Bachelor utspelar sig framför mig och till vänster om mig sitter syrran och hjälper mig att spåna på en fin affärsidé jag har haft under en lång tid. Det blir lugnt ikväll som ni hör då jag har en hel del jobb som väntar tidigt i morgon bitti.

Och med tanke på bilden ovan på en av mina nya kavajer – här kommer några godingar som finns i butik nu:

Kavaj_

Vänster / Höger

Kavaj

Vänster / Höger

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • varifrån är kavajen? FIN

    emelie 2016-12-24 21:21:12
    Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand