Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Kontorsflytt men ändå kavaj.

thumbnail_IMG_1559

Hallå babes! 

Den här dagen har verkligen gått i ett. Från tidig morgon till efter lunch har jag och hela Ivyrevel-gänget burit och flyttat allt ifrån hurtsar och datorer till klädstänger och tidigare kollektioner till vår nya lokal. Vi flyttar ju bara en våning ned och till andra sidan av huset som vi sitter i, men det blir ändå svettigt när man bär runt på otympliga grejer i en trapp upp och ned.

Nu är jag äntligen framme i Linköping och jag har precis myst mig ned i soffan med hela familjen runt om mig. Godiset ligger till höger, kaos på TV-såpan The Bachelor utspelar sig framför mig och till vänster om mig sitter syrran och hjälper mig att spåna på en fin affärsidé jag har haft under en lång tid. Det blir lugnt ikväll som ni hör då jag har en hel del jobb som väntar tidigt i morgon bitti.

Och med tanke på bilden ovan på en av mina nya kavajer – här kommer några godingar som finns i butik nu:

Kavaj_

Vänster / Höger

Kavaj

Vänster / Höger

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • varifrån är kavajen? FIN

    emelie 2016-12-24 21:21:12
    Svara

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt