Unboxar en HP på YouTube.

 I samarbete med HP Sverige

HP_Samarbete_3

07.00: Jag slår upp min laptop & sveper dagens första kaffe till tonerna av en riktigt härlig SoundCloud-mix

00.00: Jag stänger igen min laptop och tar 6 timmars sömn.

Det är typ sjukt hur många timmar jag spenderar med denna pryl varje dag. Jag vet att jag är långt ifrån ensam, men jag använder den alltså till både Ivyrevel, privat OCH sedan till bloggen innan jag går och lägger mig. Ibland tycker jag faktiskt lite synd om min pojkvän som får ligga och titta på film helt ensam bredvid mig och min blogg. Ni fattar nog att min laptop betyder väldigt mycket för mig och det har därför alltid varit viktigt för mig att produkten jag använder är snabb, smart och gärna snygg. På många av mina arbetsplatser har det varit mycket Apple-produkter vilket har lett till att jag även använder det hemma, men jag har egentligen aldrig tagit mig tid till att ta reda på vad som faktiskt skulle passa mig bäst.

HP_Samarbete_1

När HP kom och frågade mig om jag skulle vara intresserad av att göra ett samarbete tillsammans med dem och testa två av deras nya laptops triggades jag igång direkt. Båda mina föräldrar har HP-datorer och gillar det skarpt, jag älskar att HP vill och vågar testa något nytt (och med mig!) och så är jag ju lite av en tekniknörd som alltid är öppen för att testa nya smarta saker som kanske kan bli en ny bästis?

Så från och med idag och 2 månader framåt kommer jag att testa på att leva med deras HP Spectre Notebook och HP Spectre x360 och dela med mig av mina upplevelser till er. Jag ska försöka göra det på ett sätt som ni gillar, så varför inte börja med en unboxing video? 

https://www.youtube.com/watch?v=P69S0iAmVcM

Haha! Jag hade inte en aning om vad unboxing var innan jag fick frågan och googlade upp det. Nu har jag testat på det och det kan väl bara bli bättre? Öva Henrietta!! 

Film & klippt: Stella Cocozza

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!