Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Diamond pants

Vanligtvis när jag jobbar brukar jag ta en paus i köket med en kaffe, men idag när jag har jobbat hemifrån i Linköping blev det istället en paus med att prova lite nya kläder som jag har fått med mig hem från Ivyrevel.

Henrietta_Fromholtz_23Henrietta_Fromholtz_24Henrietta_Fromholtz_25Henrietta_Fromholtz_26

 Hur fina är inte dessa ‘diamond pants’ pyntade med 1.500 stenar? Jag har sett de i lite tidningar och kampanjer tidigare…. men nu är de mina!! De är typ helt perfekta till nyårsafton, så nu överväger jag att skippa den gröna sammetsklänningen som jag har pratat om tidigare. Den svarta toppen jag bär är också från Ivyrevel och jag misstänker att det ofta kommer att låta så framöver, alltså att jag bär Ivyrevel från topp till tå. Spring och Summer 17′ ser nämligen riktigt bra ut!

Annars? Dan före dopparedaaaaan ju! Jag och mina systrar har fixat det sista till morgondagen och jag har bland annat varit nere på stan och handlat lite papper och penna till kvällens rimstuga. Det är så himla skönt att vara hemma <3 

Skärmavbild 2016-12-23 kl. 21.28.09

Ps. Glöm inte att följa mig på Instagram  eller Snapchat @Hfromholtz.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand