Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Killar & skönhet…..

IMG_1822 IMG_1824

Jag hoppade precis ut ur duschen och när jag skulle hämta en av alla mina 1000 kroppsoljor uppmärksammade jag detta. Alltså vad är det med killar och skönhet? Jag vet att Johan brukar snylta på mina grejer, men det kommer jag att sätta stopp för år 2017. Känner någon igen sig? Jag tänkte hur som helst visa er några av mina favoritprodukter lite senare. Vi hörs då <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jaaa vill se dina favoritprodukter? Du har ju drömhyn och håret!

  Inez 2017-01-01 23:03:40
  Svara
 • Med tanke på att du har en DRÖMHY vill jag verkligen läsa om allt som har med dina favoritprodukter att göra. Både kropp och face!

  liza 2016-12-30 21:19:29
  Svara
 • Hahaha alltså det bästa tycker jag ändå är att han har lika mycket hyllspace med tre saker. Take it over darling! Jag hade ju gått bananas av det spacet.

  Gisela 2016-12-30 10:06:34
  Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!