Blue Friday

Henrietta_Fromholtz__6 Henrietta_Fromholtz__7

Igår var jag verkligen ”Henrietta-klädd” – hög och bekväm byxa med stora smycken och en skjorta med de små extra detaljerna. Det enda är väl att jeans egentligen aldrig har varit min grej men har blivit på sista tiden. Skjortan är från Beyond Retro och soffan jag sitter i är såklart från Melimeli. Örhängena är från Ivy och jag funderar på att köra på dem ikväll? Till vad vet jag dock inte.

Nu ska jag skepa min kaffe och ta mig ut på en promenad. Längtar till kvällen! Har ni förberett några nya löften? Jag behöver inspiration till min lista.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Måste bara säga att du inspirerar mig så himla mycket till att köpa samma accessoarer (främst örhängen) som du använder och wow vad jag fått upp ögonen för ivyrevel genom att läsa din blogg. Du är superfin och din blogg är så inspirerande, hoppas du vet det! 🙂

  Amanda 2016-12-31 12:52:53
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej Amanda!! Gud så glad jag blir. Kul att du gillar Ivyrevel också, det är även för mig en rätt nyfunnen kärlek. Kram

   henrietta 2017-01-02 13:08:17
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!