Besviken & min egen ovän.

IMG_2104 IMG_2105

Det är ett nytt år och jag, precis som typ alla andra, tänkte dagen innan: ”Nu ska jag kickstarta det här året från dag 1”… Så har det inte blivit direkt.

Den här veckan har absolut inte format sig så som jag hade önskat, men det är bara att svälja och ta. Jag har inte hunnit träna, jag har inte hunnit kramas med Johan och inte heller lägga tid på bloggen. ÅNGEST! Det kan låta löjligt, men alla tre delar är sjukt viktiga för mig för att jag ska känna mig i balans och vara nöjd. Jag har ju som några av er vet enorma krav på mig själv och när jag inte hinner vara den perfekta flickvännen, bloggaren eller vara duktig mot mig själv blir jag stressad och min egen ovän, vilket är = Irriterad, trött och lite deppig.

Jag kan i detta läge drabbas av panikångest, men eftersom NI mina vänner har gett mig världens bästa tips på hur jag kan undvika det har jag hittills sluppit. Hur ska jag kunna tacka er? Jobbet går i alla fall toppen och jag längtar till jag kan skriva lite mer om det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Dont bet yourself up! <3 Allting behöver inte göras på direkten, ha inte ångest! <3 Skjut upp dina nya nyårslöften lite och släpp kraven ett tag så gott det går 🙂 Du driver en riktigt grym blogg, äger en fantastiskt fin lägenhet mitt i stan, har en kille som verkar vara väldigt fin och har ett toppenjobb folk drömmer om! Tänk på det när du slås ner av ångesttankar 🙂 + så är du ju pangsnygg. Puss och god fortsättning!

  Amanda 2017-01-05 20:49:40
  Svara
 • Kram till dej

  Ingela 2017-01-05 14:44:08
  Svara
 • Fast alltså du är ju skitgrym! Du håller alltid högre standard än de flesta bloggare som då ändå bara jobbar med bloggen!?! Du har inget att stressa för vi stannar troget hos dig 🙂 om det är nått du ska fokusera på är det dina personliga relationer innan bloggen även om du såklart tycker det är skoj! Ha en mysig snöig dag!

  Mic 2017-01-05 11:07:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!