Kombinerar snökaos & Spring17

IMG_2058

Hur kallt kan det bli på bara någon dag? Det är ju helt sjukt! Jag behöver verkligen inte det här nu, jag måste ha sol och värme för att orka ta mig igenom ett januari med extra mycket jobb. Härligt att trampa runt i leo i alla fall.

IMG_2061

Det känns lite knasigt nu när man har börja jobba med fashion också. Idag har vi snackat om våren som ni ser och jag fick ett sådant galet sug efter svalare plagg och typ april.

Annars då? Jag är riktigt mosig i skallen efter att ha suttit i massa möten utan en enda paus idag, men nu har jag lyxat till det och slagit mig ned i soffan med Madde och Kenza som sällskap. Det är så jäkla mysigt att jag jobbar med massa brudar nu som man kan snacka lite skit med mellan mail och möten.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!