Kenzo & helgplaner

IMG_2099 IMG_2106 (1)

Kenzo x H&M / Antikt gammalt & nytt

Min kamera har varit död i några dagar och därför har det blivit mycket mobilbilder nu. Sorry for that! Nu ligger i alla fall batteriet här och blinkar, så i helgen lovar jag att fota för fullt. Hallå – det är ju helg redan i morgon bitti?! YEJ, tänkte jag först säga, men så kom jag på att jag typ kommer jobba precis som vanligt. Jag har en Skype inplanerad vid 10 med vår tyska PR-byrå, sedan ska jag boka massa ställen inför allt som händer nästa vecka (top top secret) och fortsätta fila på en plan för årets alla kollektionssläpp. Jag tänkte även ta tag i att svara på alla era mail samt på mina chattar på Facebook.  Är det någon mer som jobbar kanske?

Jag ser verkligen fram emot den här helgen:

Fredag: Alla mina Berghs-tjejer kommer hem till mig för en liten reunion med vin och middag. Min bästa Lisa har kommit hem från ett halvår i NY och det ska såklart firas med hela crewet.

Lördag: Farmor ska firas av hela släkten och jag får lyxen att hänga med både bästis och kusin Karolina, systrarna, Johan och alla goa päron samtidigt. Min släkt är verkligen den bästa.

Söndag: Brunch med Linnsan och Pålle.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej,jag jobbar fredag lördag ,så du är inte ensam om att jobba ?Kram

    Ingela 2017-01-06 22:00:20
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!