I min Nufferton.

Henrietta_Fromholtz_28

I min Nufferton <3 

Fredagsplanen: Berghs-brudar, vin & dans.

Kvällen blev: Feber, en ännu ”sämre” pojkvän och jobb med typ 1000 sms och mail på bara en timma.

Johan frågade precis om jag var deppig över detta och svaret blev såklart ”Ja!”. Jag har verkligen L Ä N G T A T  efter den här kvällen med mina tjejer, men så kom flera mindre ”fredagsaktiga” saker vägen. Att vara sjuk är det värsta jag vet och jag är sjukt glad över att jag har sluppit vara det de senaste månaderna. Förra våren var ju kaos. Peppar peppar. Men nu har jag verkligen gett allt på nya jobbet och ofta under sådana perioder slår sjukdomen ut när man väl får en dag hemma i soffan. Ikväll har mailen gått varmt, vi har nämligen en STOR inspelning nästa vecka och det är många bitar som ska fixas. En sak som är klar i alla fall är att min Metro Mode-kollega Fanny ska vara med och styla. Det känns så tryggt.

Nu har jag precis slängt mig i soffan och tänker ta en paus från datorn i några timmar. Så trött… Sur… Men mår ändå OK. Gillar dock inte när saker förändras i sista sekunden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!