Söndagssummering & alporter

        Henrietta_Fromholtz_Strandvägen1_6

Granntallriken på dagens brunch med Pållis! 

Den här dagen har varit väldigt mysig och så har jag varit ”duktig”. Mamma och pappa har varit förbi med all fin inredning som jag har fått av mormor, jag var och tränade mot min vilja, shoppade en bra grej på Zara (ska visa), käkade brunch med bästa Pålle, funderat över ett nytt väskköp och nu sitter jag och myser med Johan och Max efter en het thaimiddag. Vi sitter och googlar på elgigg och olika alporter till våren, vi överväger nämligen att byta ut Verbier mot något lite mer prisvärt. Jag vill gärna åka till Zermatt, men vi får se vad det blir.

Veckan som kommer ska både bli KAOS och sjukt spännande. Det kommer inte att bli så många timmar på kontoret utan de flesta kommer att spenderas på stan. Wi wi wi! I morgon kommer ”Min helg på bild”, vi hörs då!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej!
  Kan tipsa om Cervina i nordvästra Italien, är Zermatt fast på italienska sidan (Cervino = Zermatt). Sjukt prisvärt, god mat och fantastiska lokala viner. Ofta billigt samt smidigt att flyga till Milano och sen åka buss alt. hyra bil upp i bergen. Sen kan man välja att åka antingen Schweiz eller Italien eller både och. Bästa stället <3 <3

  Julia 2017-01-11 00:55:02
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Zermatt är min favoritort och brukar alltid åka över till Cervinia för att käka på Lottas 🙂 Haha!

   henrietta 2017-01-12 11:43:35
   Svara
 • Du MÅ dra til Zermatt! Vi har en leilighet der, og det er verdens fineste sted! Si ifra om du trenger tips! Klem fra Oslo <3

  Martha 2017-01-09 18:17:33
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!