Superstar.

Henrietta_Fromholtz_bieber_tisha_7Henrietta_Fromholtz_bieber_tisha_6Henrietta_Fromholtz_bieber_tisha_8

Kan jag ha stans snyggaste tisha? Yej! Efter flera veckors letande hittade jag den längst inne på H&M Man på Norrmalmstorg. Vem lägger Bieber där om man vill sälja och tjäna pengar? Korkat!

Annars: Jag är sååå trött. Släktkalas igår från tre till natten och nu tänker jag lösa det genom att gå och träna. Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Henrietta! Tycker att du är så himlans härlig och verkligen typ en förebild när det kommer till arbete och karriär. Jag minns att du skrev att du jobbat på några ställen innan Wrapp som inte motsvarade dina förväntningar osv. och att det inte kändes bra. Jag är själv ny på ett jobb som inte alls känns bra, och är nästintill olidligt trots att jag verkligen tänkte att det skulle bli bra. Hur ska man tänka när man känner sig orättvist behandlad på ett nytt jobb? Folk pratar om att härda ut och jag märker att jag blir förvirrad. Magkänslan säger totalnej men normen att jobba hårt och kämpa på gör sig påmind. Vill gärna få ditt perspektiv. Kram

    Ebba 2017-01-08 19:45:52
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!