Acast & Ivyrevel Shoot

Podcast_henrietta_Fromholtz_2Podcast_henrietta_Fromholtz_1 Podcast_henrietta_Fromholtz_3 Ivyrevel_Fanny_Ekstrand_2 Ivyrevel_Fanny_Ekstrand_1

Den här dagen har bjudit på en påse gott och blandat kan man väl säga! Jag började med att hänga på Acast med Anna och Hannes (som ska klippa vår podd), sedan blev det några ruggiga timmar på kontoret i och med inspelningen som Ivyrevel ska göra tillsammans med Google nu på onsdag-torsdag. SVETTIGT kan jag lova er! Bästa Fanny kom också förbi kontoret för att sätta ihop outfits till inspelningen och jag jag blev snabbt lugn över den biten. Grymt att Pålle påminde mig om Fanny när jag var ute och letade efter stylist alltså…. Känns så tryggt!

I morgon är det sista dagen innan kamerorna börjar rulla och då lovar jag er att ni ska få följa med utan för allt många detaljer…. Mer om detta kommer ni få veta i februari nämligen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!