Min bebis!

Henrietta_Fromholtz_juice Henrietta_Fromholtz_juice_2 Henrietta_Fromholtz_juice_1

Min nya lilla love som ni hittar HÄR. Jag och Johan har länge snackat om en råsaftscentrifug, men så har vi bara skjutit på det utan anledning. Nu står den äntligen i mitt kök och jag ber er alla att komma med tips på vad jag ska trycka ned i maskinen. I den här juicen som jag drack i morse är det morot, äpple, selleri, chili och ingefära. MUMS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Nu har jag också köpt mig en råsaftscentrifug! Bästa köpet på länge!
  Jag brukar kika i Juiceverkets menyer efter inspiration – bästa juicerna i stan!

  Elin 2017-01-18 14:49:52
  Svara
 • Men vad smarrigt!! Har en favoritjuice från märket Loviseberg Råsaft som innehåller rödbeta, äpple, apelsin, ingefära och citron. Hade jag haft en råsaftcentrifug hemma skulle jag testat att återskapa den magiska drycken. 🙂
  Kram!

  Vendela 2017-01-17 18:43:34
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!