Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TACK & FREDAG <3

henrietta_fromholtz_15henrietta_fromholtz_1

Det är fredag och här sitter jag och firar in helgen i mina feta Adidas Gazelles. Jag har precis smällt i mig en poke bowl från Hawaii Poke och ska strax slänga mig i sängen för en allra sista kväll hemma med snuvig näsa. Nästa vecka vill jag verkligen kunna träna, jobba från kontoret, bjuda in till middagar som jag tyvärr har fått ställa in i veckan och så vidare. Listan med viljor och måsten kan göras rätt lång efter flera dagar hemma i soffan.

Innan jag slutar – TACK för alla goa snaps om podd-trailern. Att ni är taggade på vår podd känns SÅÅÅ himla kul och jag och Anna blir väldigt glada. Snälla önska gärna här på min blogg om vad ni vill att vi ska ta upp. Det kommer ju som sagt vara upplagt likt ett Nyhetsmorgon, så har ni en idé på saker vi ska testa på, smaka eller personligheter vi ska ta in som gäster  – Hit us!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand