TACK & FREDAG <3

henrietta_fromholtz_15henrietta_fromholtz_1

Det är fredag och här sitter jag och firar in helgen i mina feta Adidas Gazelles. Jag har precis smällt i mig en poke bowl från Hawaii Poke och ska strax slänga mig i sängen för en allra sista kväll hemma med snuvig näsa. Nästa vecka vill jag verkligen kunna träna, jobba från kontoret, bjuda in till middagar som jag tyvärr har fått ställa in i veckan och så vidare. Listan med viljor och måsten kan göras rätt lång efter flera dagar hemma i soffan.

Innan jag slutar – TACK för alla goa snaps om podd-trailern. Att ni är taggade på vår podd känns SÅÅÅ himla kul och jag och Anna blir väldigt glada. Snälla önska gärna här på min blogg om vad ni vill att vi ska ta upp. Det kommer ju som sagt vara upplagt likt ett Nyhetsmorgon, så har ni en idé på saker vi ska testa på, smaka eller personligheter vi ska ta in som gäster  – Hit us!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!