Lördagsskjortan.

henrietta_fromholtz_outfit_8henrietta_fromholtz_outfit_11henrietta_fromholtz_ henrietta_fromholtz_outfit_7 henrietta_fromholtz_outfit_4

Gårdagens outfit. Jag skulle tagit en detaljbild på skjortan, för den är sååååå fin. Igår började jag ju dagen med en lyxfrukost med bästis som kom över. Efter den sprang jag och Johan runt på stan och kikade inredning hela dagen, och en väska. Det lutar mot en Céline. Vi köpte bland annat ett magiskt sängöverkast i smaragdgrön sammet som och en proffsigt mandolin till kommande middagar. Jag ska visa er ikväll!

Nu är det söndag och jag har precis kramat mina tjejer hej då efter ytterligare en dunderfrukost. Fortsättning på dagen? Kurera mig det sista. Jag känner mig fortfarande inte bra och jag orkar verkligen inte gå och vara halvdan nästa vecka igen…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Gulle! Jag ska ut å käka på min födelsedag och undrar om du vill tipsa om något ställe? Har noll inspo 🙁
    PUSS!

    felicia 2017-01-22 22:08:12
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!