Rosa som Sketch

henrietta_lagenhet

Vad pysslar jag med ikväll då? Jo jag planerar in alla detaljer som saknas i vårt hem. Så som färger, material och prylar som vi behöver för att skapa det hem jag ser framför mig. Bredvid Jetson Dux-fåtöljen skall jag placera en sammetspuff i den rosa nyansen som Restaurant Sketch i London har och under matbordet i glas skulle jag vilja placera en matta med den senapsgul-guldiga tonen. Vad tror ni om det?

 ill_gd_insp-435x637

Den här mattan. Är den inte magisk?

0f002a5f1557c42167405833e7990cba

Jag letar även efter 6 stycken italienska regissörstolar med kolabrunt skinn. Svarta skulle också fungera.

main-original-640x0c

Det är precis den här känslan jag vill få till och då förstår ni nog att vi har en bit kvar. Mer färg behövs, ljuskällor, läckra stillebens och mysiga saker som gör lägenheten fluffig.

Jag ska dyka vidare. Vi hörs i morgon och då är det dags för ett första avsnitt av ”Vakna med Hägg & Fromholtz”!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!