Podden i toppen

fullsizerender

Hemma, megatrött och har fått någon typ av migrän. Jag har ändå haft en väldigt fin dag med poddpremiär, en kul dag på jobbet och ännu bättre blev den när jag kom hem och möttes av ett bord med Beiruts falafel. My God! Jag har dock varit sämst på att uppdatera idag, men det beror på massa massa jobb samt att jag har förstått att min blogg krånglar med bilder.

Kanske ser ni inte ens denna bild? Hojta i så fall!

img_2757

Och på tal om det här med poddpremiär – Vi har hamnat på topplistan i kategorin ”Komedi” men även fått en placering på den totala listan. Ovanför Redgert till och med. Nu vet jag ju att det här handlar om typ idag, men ändå. En topplista är en topplista.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Tummen upp för podden, så bra!! Men jag ser tyvärr inte heller bilden, gällder dock flera bloggar hos Metro.

  Emelie 2017-01-26 03:56:51
  Svara
 • Älskade podden !! Längtar till nästa onsdag – ert koncept är något som inte finns i poddvärlden vilket är så kul 🙂
  PS. Ser inte bilderna du lägger upp om jag inte trycker på dem, men märkt att detsamma gäller för alla metromode bloggar.. Hoppas det går att lösa :))

  Rebwcca 2017-01-25 21:41:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!