Gör mig redo för maskerad!

hp_spectre_summary_11hp_spectre_summary_9hp_spectre_summary_13 hp_spectre_summary_14hp_spectre_summary_12 hp_spectre_summary_10

Vägen är lång fram till att den perfekta bilden är tagen och jag ger väl upp redan vid ”knappt nöjd”. 

Det är lördag, jag sitter och sippar på dagens andra kaffe och ska strax göra mig redo för en vända på stan. Ikväll är det födelsedagsfest för min vän Victor och han har bett alla att klä ut sig till en filmkaraktär man gillar, så jag måste ut och jaga de sista detaljerna. Jag hade bestämt mig för att vara Noora men nu i sista sekunden har jag ändrat mig. Så nu måste jag skynda!

Ni ska få se mina outfit ikväll innan jag drar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!