Frisyrer genom tiderna…

 Jag är så sjukt trött på min ”mellanfrisyr” nu. Eller jag menar så JÄVLA trött! Det lockiga blir bara torrt och fult, färgen har snabbt blivit tråkig sedan sist hos frisören och längden är den värsta jag någonsin varit med om. Den är inte kort, jag har varken kort eller lång page och har absolut inte en ”lång frisyr”. Mitt hår bara ligger där mitt emellan och är ingenting.

Vad ska jag göra? Vad gör jag i sitsen som jag sitter i just nu? Ni som har tips eller pepp – Kommentera tack!

Denna tisdagsdeprition förde mig in på Facebook och gamla album preppade med minnen från goda tider. Här kommer ett gäng bilder med en blandad kompott av frisyrer:

blond

Sommaren 2009

Alltså det här håret är ju helt fantastiskt. Kanske lite fjortis, men ändå väldigt fint. Jag hade nog kunnat bära upp det bättre idag utan för kort kjol och spinkiga ögonbryn.

blond5

Vintern 2010

Året efter körde jag vidare med samma långa och blonda frilla, men på det fick  solen fick ligga på lite extra…. VEM SOLAR SÅHÄR? Tänk när man inte kuna leva utan Hawaiin Tropic och solarium.

blond2

2010 – När jag fyllde 18 år och hade kalas

Kunde jag inte köpa en lite kortare klänning? Håret är fortfarande fint, men med en klänning som denna blir det fel.

brunett_

Höst / Sommar 2010

Bilden till vänster är min första dag i London, dit jag flyttade direkt efter gymnasiet. Jag fick någon idé om att jag ville se lite cool och svår ut som Londonbo, men jag vet inte riktigt om jag lyckades. Inte jättefult eller? Den högra bilden är från min studentskiva i Linköping och jag hade precis gått från att vara superblond till detta. Jag minns att jag gjorde allting som Carolina Gynning gjorde och hon hade både denna hårfärg samt ägde samma klänning från Marlene Birger.

brunett3

London 2010 / Prag 2010

Jag vill typ färga mitt hår mörkt när jag ser dessa bilder.

blond3

2009 / 2012

Fail fail fail. År 2009 fick jag syn på massa snygga tjejer som hade vitt hår och då ville jag såklart också ha det. Jag ville inte ha stilen ”Big Brother” utan snarare cool och rockig….. Lyckades INTE! År 2012 vet ni ju att allt i mitt liv bara var kaos och likaså håret. Det lilla hår som fanns alltså.

    page1

2013 

Min favoritfrisyr för alltid! Jag tror dock inte att jag orkar göra det igen innan jag först lyckats spara ut till långt igen.

page2

Och denna från våren 2013 när jag precis hade kapat av håret för första gången…. Den är så fin!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Älskar att det är jag som är ansvarig för de flesta färgerna ? Blame IT all on meeeee ?

  Emme 2017-02-01 18:36:10
  Svara
 • Tycker du kan ha den längden du har nu men du borde bli blondare igen 🙂

  Mikaela 2017-02-01 17:34:10
  Svara
 • alltså sista bilden- WOW! Kör kortare och mörkare, det var SÅ JÄKLA SNYGGT!!!

  malin 2017-02-01 11:02:13
  Svara
 • Henrietta! KAPA håret. så snyggt

  Rebecca 2017-02-01 09:13:25
  Svara
 • Du är så förbannat snygg i ditt korta hår, Det är verkligen Henrietta! Ljusa upp det lite och klipp av det igen, ALLTSÅ du är såå fin i det!!!
  Allt klär dock en skönhet, men just den korta frippan rockar du lite extra =D

  Hannah 2017-02-01 09:05:01
  Svara
 • Sista bilden tycker jag definitivt är snyggaste frippan!

  Julia 2017-02-01 08:57:45
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!