I love rock n’ roll!

henrietta_fromholtz

Kan jag ha varit den mest rockiga bruden on earth igår? Jag älskar verkligen min nya jumpsuit i skinn. Den är sjukt värmande, bekväm som en jumpsuit ska vara och passar med allt. Tänk er en vit skjorta under….. Måste typ slänga på mig det redan idag.

Dagens schema: Preppa artist med Ivyrevel, fika med Tictail, tillsammans med dem gå till Rmh, träffa Metro Modes Helena och kanske att jag orkar gå och träna idag för första gången på 3 veckor? Peppa mig!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Riktigt snyggt. Läderbrallor är alltid rätt, så varför inte jumpsuit!

    Olof 2018-09-30 00:35:25
    Svara
  • Så fin! vart kommer den ifrån? ivy revel? 🙂

    Amanda 2017-01-31 11:37:36
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!