Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hej från Ivyrevel – Snart lanserar vi framtid.

fullsizerender-5

På måndag kommer ni förstå varför jag har varit en så dålig bloggare (och vän!) de senaste veckorna. Jag har jobbat, jobbat, jobbat och jobbet. Vi lanserar nämligen så sjukt feta grejer och slår på stora trumman. Säg hej till min kollega Joey förresten!

fullsizerender-7fullsizerender-6

Annars då? Det har plåtats mer vår med världens sötaste modell Amanda och jag stod bredvid och filmade lite Instagram Live för Ivyrevel. Det var sjukt härligt att för en stund få leka att man har 176 000 följare.

fullsizerender-11

Jag har även hunnit med en fika med Tictails Briana som är i Stockholm på besök. En mycket bedårande och smart kvinna! En stund inne i vårt blivande showroom blev dagens sista aktivitet, jag fick ett sånt sug efter något nytt och testade två fina Ivy-jackor som ni ska få se ikväll.

Jag lever, det ville jag säga med det här inlägget. Jag lovar att ge mer kärlek till bloggen i helgen. Men vet ni? I morgon spelar jag och Anna in nästa veckas avsnitt av ”Vakna med Hägg & Fromholtz”. Har ni lyssnat? Vad tycker ni? LOVE

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Man
  Niklas Berglind