Hej från Ivyrevel – Snart lanserar vi framtid.

fullsizerender-5

På måndag kommer ni förstå varför jag har varit en så dålig bloggare (och vän!) de senaste veckorna. Jag har jobbat, jobbat, jobbat och jobbet. Vi lanserar nämligen så sjukt feta grejer och slår på stora trumman. Säg hej till min kollega Joey förresten!

fullsizerender-7fullsizerender-6

Annars då? Det har plåtats mer vår med världens sötaste modell Amanda och jag stod bredvid och filmade lite Instagram Live för Ivyrevel. Det var sjukt härligt att för en stund få leka att man har 176 000 följare.

fullsizerender-11

Jag har även hunnit med en fika med Tictails Briana som är i Stockholm på besök. En mycket bedårande och smart kvinna! En stund inne i vårt blivande showroom blev dagens sista aktivitet, jag fick ett sånt sug efter något nytt och testade två fina Ivy-jackor som ni ska få se ikväll.

Jag lever, det ville jag säga med det här inlägget. Jag lovar att ge mer kärlek till bloggen i helgen. Men vet ni? I morgon spelar jag och Anna in nästa veckas avsnitt av ”Vakna med Hägg & Fromholtz”. Har ni lyssnat? Vad tycker ni? LOVE

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!