silver & pink jacket

fullsizerender-10 fullsizerender-12 fullsizerender-9 fullsizerender-8

Henrietta_Fromholtz

Henrietta_Fromholtz

Dagens Ivy-styles! Den rosa älsklingsjackan finns i butik och är på SUPERREA – ni hittar den här! I den silvriga är jag kär och har rätt stor lust att sno med mig den hem. Tyvärr vet jag ännu inte när den kommer till butik, men jag ska dubbelkolla det!

Ikväll har jag mailat, mailat, mailat, och i helgen ska jag sova, träna, sova. Jag behöver verkligen ro om mig själv och min egen hälsa nu. När jag har tittat mig själv i spegeln de senaste veckorna har jag sett så gammal ut…. Och jag får panik. Vad beror det på? Inbillar jag mig? Jag vet inte… Men kanske bara är trött.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Älskade er podd! Skrattade högt åt de frysta biffarna. <3 Ni är så härliga.

    Jennifer 2017-02-03 16:42:36
    Svara
  • Du inbillar dig! Men förstår exakt vad du menar. Jag kände så i veckan och tog en eftermiddag på stan för lite kvalitetstid med mig själv – köpte nya krämer i hopp om att få tillbaka lystern (som nu varit spårlöst försvunnen som sommaren), ny hårolja för att försöka rädda mitt råttfärgade hår samt nya underkläder och unnade mig en riktig vitaminboost till smoothie. Kan verkligen rekommender det!

    Linnea 2017-02-03 14:38:28
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!