Två glas rött i min garderob.

img_3248

Haha! Så här såg min fredagskväll ut. Min vapendragare Anna Hägg kom till mig runt sjutiden för att spela in nästa veckas podd och med sig hade hon vår fina vän Max. Världens bästa kille för övrigt. Medan han gosade med Johan ute i vardagsrummet satt jag och Anna och snackade skit med två stora glas rött inne i min garderob. Eftersom Acast flyttar i dagarna hade vi inte tillgång till en studio och då blev garderoben bästa lösningen. Ser ni trissen? Vi klunsade även denna gång om vem som skulle få skrapa… Hehe gissa vem som fick den? Efter detta blev det sushi och skitsnack med grabbarna.

Ni har väl inte missat veckans avsnitt? Säg gärna vad n tycker <3

fullsizerender-15

Nu är det lördag och jag sitter och väntar på att klockan ska närma sig min tid för att göra ögonbrynen. De ska bli mörka och slipas till med lite trådning. Jag tänker nog klippa överläppen i samma veva. Efter det springer jag bort till Creative Headz för att fixa frisyren. VAD SKA JAG GÖRA??

Vi hörs senare <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Följer dig på insta och du verkar vara en himla härlig tjej. Fler videos på instastory <3

  Chanapha 2017-02-04 20:12:33 http://nouw.com/Chanapha
  Svara
 • Men åh vad mysigt att dricka vin i garderoben haha! ^^

  Sanna 2017-02-04 15:28:01 http://sannalarssons.devote.se
  Svara
 • Lyssnade precis färdigt på första avsnittet av podden och jag måste säga att jag älskar den! Så kul med ett annorlunda och nytt koncept men som ändå känns naturligt / inte tillgjort + att ni är helt sjukt roliga, jag brukar aldrig skratta åt inspelade videos / poddar etc men när jag lyssnade på er podd skrattade jag åt något varje minut, haha! Så bra helt enkelt!

  Kram!

  Lovisa 2017-02-04 12:52:11
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!