Att dämpa depressionen.

Jag fick som sagt ett ryck igår när jag vaknade upp. Jag kände mig sliten, grå, rynkig och bara inte levande. Så jag ringde snabbt och bokade tid för ögonbrynsfärg och noppring och direkt efter det till mina favoriter på Creative Headz för att få ordning på frillan. Före/efter-bild kommer, men titta här så fin jag blev:

img_3329 img_3324 img_3328

Mycket blondare (Tack för alla röster på Insta Story) och lite mer värme. Jag berättade för tjejerna på Creative Headz att jag är lite i chock (typ depression) då mitt hår helt plötsligt har fått en så sjukt dålig kvalité och att jag aldrig har haft det tidigare. Nu vet jag att mycket beror på min stressiga livsstil. What to do? Jobbigt… Jag ska i alla fall försöka bota det med ett specialköpt schampoo och balsam samt kokosolja som ligger och geggar in sig i mitt hår i skrivande stund.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Så tjusig i håret ❤
  Vill passa på att tipsa om kokosolja i ansiktet/på kroppen! När jag känner mig extra torr och tråkig så smörjer jag in ansiktet/ eller kroppen med ett rejält lager innan jag går och lägger mig! Mirakelolja!

  Elin 2017-02-05 22:06:53
  Svara
 • Åh vill du säga vilka hårprodukter du köpte för att stärka håret? Mvh, en annan med väldigt dålig hårkvalité just nu 🙁

  Bea 2017-02-05 20:48:06
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!