Måndag!

vakna_med_hagg_fromholtz

Happy Monday! På onsdag släpper jag och Anna det andra avsnittet av Vakna med Hägg & Fromholtz. Sjukt! Har ni missat vårt första avsnitt måste ni lyssna på det – Här hittar ni ”Håll tassarna borta från min kissemiss”.

Dessa bilder är från i Fredags när vår kompis Max smygfotade oss när vi satt i in garderob och spelade in…. Hehe! Alltså jag var sååå trött här och ville egentligen bara ha mat, men vi fick mätta oss med lite rött. Mer om min helg får ni senare <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • ÄLSKAR redan podden! Tonen mellan er två är spot on så som jag föredrar en podd, ni är asroliga, smarta, bjussiga samt att man kan föreställa sig hur vi skulle bli polare om våra vägar bara korsades hehe. Bara fortsätt podda på!!

    Eva 2017-02-06 15:09:16
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!