Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Varför jag varit tyst som en mus – Mer om Ivyrevel x Google

02_title

Så sjukt att Coded Couture äntligen är live!!! Jag kastades in i projektet från dag 1 på Ivyrevel och sedan dess har detta varit det enda jag har kunnat fokusera och lägga min tid på. Mitt ”vanliga jobb” har alltså ännu inte dragit igång. Ni har väl lagt märke till att jag knappt har kunnat skiva om mitt jobb sedan december? This is why!

Stora delar av min blogg handlar ju om karriär och mitt yrke, men eftersom vi har jobbat med våra vänner på Google i detta kan jag inte dela för mycket detaljer tyvärr. En jag kan i alla fall säga: 1. WOW vad avancerat det är att jobba tight med ett gäng som främst befinner sig i Amsterdam och USA, samt är världens största bolag. Att få mitt arbete godkänt har tagit tid. 2. Att det är galet kul det är att jobba med så många smarta människor och 3. Att hjärnan verkligen har fått jobba i ett projekt där man knappt själv kan förstå vad det är man har skapat. En app som skapar en Data Dress lixom.

Minns ni när vi spelade in en video runt om hela Stockholm? Klicka här!

Ivyrevel_Shooting

Min bild blev sedan…..

04_studio

Så här snygg!

07_dinner

Här sitter vi och käkar middag på Brasseriet. Stort tack för att vi fick låna hela restaurangen i några timmar!

11_shine 03_designing

Och när vi ändå snackar filminspelning så kan jag ju passa på att skryta om att jag fick testa på att leda en filmproduktion för första gången. Det är ju det häftiga med Startups alltså, att man får hugga tag i flera saker än sin faktiska uppgift.

10_all-data

Världens första Data Dress.

googleivyrevel01

Skapat av data ur en vecka i Kenzas liv. Woop Woop! Den här scenen är så jäkla snygg på Queen K.

Det är ju en app som vi har tagit fram och så här kommer den att fungera: Du bär med dig din smartphone var du än går och under en veckas tid så kommer appen lära känna dig genom allting du gör. Var tycker du om att hänga och vad du älskar att göra?  Med hjälp av datan som samlas designar appen en siluett, material och unika detaljer utefter din livsstil, och du kommer under veckan som går se din klänning skapas direkt i appen. Resultatet blir en skräddarsydd klänning gjord unikt för dig som du sedan kan beställa hem till ett överkomligt pris. HUR BALLT?

Appen lanseras senare i år men betaversionen som finns tillgänglig ska från och med i dagarna testas av bland annat bästa Angie, Janni och tyska toppmodellen Julia Wulf.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind