Vakna med Hägg & Fromholtz avsnitt 2 är LIIIIVEE

create

Då är vårt 3:e avsnitt live – ” Växer Sverige snabbare än China? Ja.” Wood Woop!

Innan ni slår på måste jag återigen påminna om att vi faktiskt sitter i min garderob med en box rött… Jag tror det kan ha påverkat hela avsnittet. Det bjuds hur som helst på nitlottar från modescenen och en overheard från chile..eller var det Mozambique? Veckans panel tipsar om rostade mackor till Valentine’s Day och meteorologerna har varit med om både solglimtar och hagelbyar.

PS. Ta min bitterhet med en nypa salt älsklingar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Åh måste bara kommentera och säga att ni är grymma!
  Var på lite halvkasst humör efter en lång dag och så hoppade jag av bussen för att promenera sista biten hem med er podd i lurarna och blev så mycker gladare efter det!
  Brukar typ aldrig skratta högt när jag lyssnar
  på poddar men med er kan man inte låta bli, så härligt! Tack så himla mycket för att ni piggade upp min onsdag!

  Agnes 2017-02-08 22:25:20
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!