Vouge, ELLE, TechCrunch, The Verge… YES!

skarmavbild-2017-02-08-kl-18-11-34

Jag är helt slut efter dessa dagar fyllda med pressbearbetning, supersuccé och vidare följt av alla möjliga förfrågningar. Lanseringen av Coded Couture gick så sjukt bra och nu är vi uppe i cirka 720 internationella artiklar. Känn på den alltså! Det är inga små tidningar heller som ni kan se, alltifrån TechCrunch till Vouge och idag ska filmes sändas i amerikansk och brasiliansk TV också. Sjukt häftigt!

skarmavbild-2017-02-08-kl-18-11-47

Annars då? Jag har gått och fått feber…. Buhu! Jag tror nog det beror på stressen som jag burit på den senaste tiden.  I går kväll skulle jag egentligen ha gått och käkat på nya Bardot och kikat på Jane Koenigs nyheter, men jag fick ställa in och stanna hemma med Johan och Fabian som gjorde Quesadillas. Det var också himla mysigt.

En liten up date bara <3 Hallå!! Ni har väl inte glömt lyssna på podden? Gör det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!