Valentine’s Day & dags att maila podden

img_3826-1

Hej mina hjärtan!

Bortsett från min lite aggressiva morgon här på bloggen började dagen riktigt bra med en promenerad bort till kontoret i solbrillor och min nya scarf från Lala Berlin. Under detta ser ni min färgglada tröja från H&M Kenzo sticka fram.

img_3832-1

Det första jag fick se när jag kom ut ur hissen var min kollegas lille tax. Alltså den är hälften så stor som en chihuahua, så ni fattar hur liten och söt den här plutten är.

img_3847

Sedan trillade det in lite kärleksfulla bud och det enda som betydde någonting var dessa skönheter som resten av dagen fick ta upp halva mitt skrivbord.

fullsizerender-56

Himla vackra som jag fick av världens bästa kille och den långa fick jag av Kenza som inte ville ha.

img_3833

Vid lunch tog jag en lång promenad med min vapendragare Hägg i öronen. Vi måste ju köra några möten i veckan och snacka nyheter inför våra kommande poddinspelningar.

img_3843-1

Och med Anna i luren sprang jag in i X antal Valentine’s-pynt på gatan, dagen som vi i förra podden ratade totalt.

I morgon släpps nästa avsnitt och vill ni få tillgång till det direkt på morgonen är det bäst att ni prenumererar. GÖR DET HÄR! Och en sak till – Vi vill gärna höra era åsikter, få frågor och önskemål om saker ni vill att vi lyfter. Snälla kan ni inte kommentera här eller skicka ett mail till [email protected]. Det hade varit så himla kul!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Gillar verkligen er podd, så behaglig och riktigt skoj på en och samma gång.
  Ni verkar ha så kul vilket vilket verkligen smittar av sig. En bra dos av allt helt enkelt, fortsätt så!!
  Nu till min lilla fråga. Ska styra en liten födelsedagsfest snart. Tycker det är himla kul med mat men är inte så duktig på vad som passar bra ihop. Du är ju grym på det där, tycker det hade vart kul om du och Anna ville tipsa om vad man kan bjuda sina vänner på en fredagskväll.
  Typ vilket snacks tar man fram innan middagen, vad är godaste huvudrätten och smarrigaste efterrätten. Och vad dricker man till isåfall? Vin och drinkar?
  Och om man vill få igång feststämningen lite, har ni tips på något peppigt spel/lek?
  Tack för en fin blogg och podd<3

  Astrid 2017-02-15 14:04:03
  Svara
 • Jag har en fråga, på fredag ska vi få lite vänner hem på middag och tänkte då laga dina dumplings :)) Men eftersom det är en fredag efter jobbet är det lite ont om tid, så min fråga är finns det något som går förbereda? Till och med dagen innan kanske ? Puss och tack för en bra blogg

  Amanda 2017-02-15 06:14:40
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!