Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hater på Valentine

fullsizerender-57

Hur känner ni för Valentine’s Day? Ni som lyssnar på min podd vet ju att jag inte är ett fan av dagen, jag blir lätt obekväm kring romantiskt krafs och tycker att kärleken kan firas vilken dag som helst. Men, jag blir ändå påmind om att visa uppskattning och kärlek till mina vänner och så är det ju en bra anledning till att ta sig tiden att gå ut och äta.

fullsizerender-61

Ser ut som den största motståndaren i stan även om jag sitter mitt emot världens bästa, på min favoritkrog och precis beställt in lite tisdagslyx.

fullsizerender-59

Jag kunde som vanligt inte motstå den asiatiska råbiffen med de perfekta pommes fritesen. Är man på Milles så är det den som ska ätas! Johan åt vitallo tonnato som var superb och ett extra plus till att de strösslar över friterad kapris. Jag älskar kapris och när man får den friterad blir man inte ledsen direkt.

fullsizerender-60

Att jag och Johan sitter utan mobil och dator en tisdag, nej det hör inte till vanligheten. Inte alls bra… Det är så skönt när någon, i detta fall en temadag, säger åt en att släppa allt och bara vara. Igår pratade vi om allt kul som hänt den senaste tiden, våra nya jobb, framtiden, nästa lägenhet vi köper och alla kommande festligheter.

Vi blev inte långvariga, men det var en mysig stund i alla fall. Väl hemma plöjde vi två avsnitt av Homeland som jag har gått och blivit helt besatt av. Någon mer som är?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hoppas du är ok och mår bättre snart. Massa massa kramar

    Hannah 2017-02-16 13:17:47
    Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand