Avsnitt 4 av Vakna med Hägg & Fromholtz är live!

Okej mina vänner, nu är avsnitt 4 är LIVE!

vmhf_4

  ”White wine & massa bullshit”

Jag kan se att det är flera av er som inte har lyssnat än och till er vill jag säga att jag skulle bli SÅÅÅ glad om ni kunde lyssna en kort stund för att kunna ge lite feedback.

 

I veckans avsnitt skryter jag om mina framgångar och i Nyheterna rapporteras det att man tydligen får böta för ordet high tech. Vi har lyssnat av ett aggressivt par på Riche som inte var glada i att bli bortbjudna och så ger vi våra allra hetaste tips för att få till en toppenkväll – ”Tonen är viktigt, bjud in din guest ordentligt och ta en smoke i köket”. Ni får även höra mig snacka engelska….

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Gillar podden skarpt. Ni är så sjukt roliga, det är helt omöjligt att inte skratta högt typ hela tiden. Keep it up!

    S 2017-02-15 22:59:17
    Svara
  • Älskar podden! Satt i bilen på väg hem i dag och att lyssna på er gjorde bilfärden så mycket roligare. Ni är för sköna!

    Bella 2017-02-15 19:13:13
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!