Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Spetsad choklad & vila.

img_0137

Tack för peppen igår rara ni!

Ni har alla rätt, jag har otroligt svårt för att bara slå mig ned och låta kroppen vila. Det går bara inte och jag undrar om det finns något knep för detta? När jag kommer hem hinner jag ibland inte ens ta av mig jackan och skorna för att hinna sätta mig ned vid matbordet och skicka iväg ett utkast till ett blogginlägg, ett viktigt mail för jobbet, klippning av podden eller svara på alla sms som jag inte har hunnit svara på under dagen. Men det är livet just nu!

Jag tog det lugnt och vilade ordentligt igår och avslutade dagen med ett glas bubbel och en spetsad varmchoklad tillsammans med Julia, Malle, Carro och Krissi. Det var mysigt och viktigt! Nu ska jag hoppa i träningskläderna och springa några kilometer, jag tror det kan vara bra för mig.

Puss <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind