Spetsad choklad & vila.

img_0137

Tack för peppen igår rara ni!

Ni har alla rätt, jag har otroligt svårt för att bara slå mig ned och låta kroppen vila. Det går bara inte och jag undrar om det finns något knep för detta? När jag kommer hem hinner jag ibland inte ens ta av mig jackan och skorna för att hinna sätta mig ned vid matbordet och skicka iväg ett utkast till ett blogginlägg, ett viktigt mail för jobbet, klippning av podden eller svara på alla sms som jag inte har hunnit svara på under dagen. Men det är livet just nu!

Jag tog det lugnt och vilade ordentligt igår och avslutade dagen med ett glas bubbel och en spetsad varmchoklad tillsammans med Julia, Malle, Carro och Krissi. Det var mysigt och viktigt! Nu ska jag hoppa i träningskläderna och springa några kilometer, jag tror det kan vara bra för mig.

Puss <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!