Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Wine Red Saturday

_henrietta_fromholtz_outfit_16_henrietta_fromholtz_outfit_25 _henrietta_fromholtz_outfit_20_henrietta_fromholtz_outfit_10 _henrietta_fromholtz_outfit_21 _henrietta_fromholtz_outfit_22

Igår åkte mitt vinröda set från Tiger på. Fint eller hur? Jag bär vanligtvis inte kjol, men med lårhöga stövlar känner jag mig som en hit. 

Lördagskvällen hemma hos Ellinor och Philip var toppen! En flock av bästa vänner från Linköping och så massa nya godingar som jag ser fram emot att träffa igen. Jag sa att jag skulle gå hem tidigt, men…. jag mådde så himla bra av att vara ute. Oron i kroppen minskade och så fylldes jag av energi och kärlek. Därför valde jag att stanna hela kvällen och även att följa med ut på stan. Jag tackar mig själv för det idag, vilket jag vanligtvis inte gör dagen efter.

Jag ser fram emot veckan och jobb, men jag ska verkligen försöka ta det lugnt, lyssna på mig själv och ta allting i sin takt. Jag är så otroligt tacksam för all pepp ni har gett mig i dagarna och jag lovar att ta hand om mig själv lite bättre framöver. Jag tror träningen måste komma tillbaka till mitt liv, så det blir fokus den här veckan.

Vi hörs i morgon <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand