Att måla bort oro.

Hallå raringar!

Hur mår ni? Ni har kanske helt tappat tycket om den här bloggen nu när jag bara klagar över mitt mående sedan en vecka tillbaka, men jag hoppas ni står ut i någon dag till. Jag ska snart komma på fötter igen och lär nog piggna till redan i morgon då vårt nästa poddasvnitt släpps, som enligt mig är himla härligt.

Så länge MÅSTE ni lyssna på våra tidigare avsnitt om ni har missat dem – Klicka här!

Annars då? Jag har många fina kollegor och idag innan jag, Ellen och Erica kickade igång vårt möte snackade vi allmänt om hur man får ihop dagarna med mycket jobb och privatlivet till någonting bra. Hur man ska hinna springa iväg och träna på lunchen utan att vara rädd över att bli sen tillbaka, hitta ro när man kommer hem på kvällen och så vidare. Då gav Ellen mig ett så himla fint tips om att stänga ned alla digitala prylar när man kommer hem och istället sätter sig ned och måla med en podcast man gillar i öronen.

_henrietta_fromholtz_rita_3

Så jag testade det redan idag! Massa tuschpennor, en kopp te och så mig själv och min Anna i öronen. Det var härligt!

_henrietta_fromholtz_rita_2

Jag hade nästan glömt bort hur man målar, men får se till att fortsätta nu så jag hämtar upp det igen.

_henrietta_fromholtz_rita_1

När Johan kom hem och såg alla pennor fick han också feeling. Hehehe. Gulligt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!