Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Att måla bort oro.

Hallå raringar!

Hur mår ni? Ni har kanske helt tappat tycket om den här bloggen nu när jag bara klagar över mitt mående sedan en vecka tillbaka, men jag hoppas ni står ut i någon dag till. Jag ska snart komma på fötter igen och lär nog piggna till redan i morgon då vårt nästa poddasvnitt släpps, som enligt mig är himla härligt.

Så länge MÅSTE ni lyssna på våra tidigare avsnitt om ni har missat dem – Klicka här!

Annars då? Jag har många fina kollegor och idag innan jag, Ellen och Erica kickade igång vårt möte snackade vi allmänt om hur man får ihop dagarna med mycket jobb och privatlivet till någonting bra. Hur man ska hinna springa iväg och träna på lunchen utan att vara rädd över att bli sen tillbaka, hitta ro när man kommer hem på kvällen och så vidare. Då gav Ellen mig ett så himla fint tips om att stänga ned alla digitala prylar när man kommer hem och istället sätter sig ned och måla med en podcast man gillar i öronen.

_henrietta_fromholtz_rita_3

Så jag testade det redan idag! Massa tuschpennor, en kopp te och så mig själv och min Anna i öronen. Det var härligt!

_henrietta_fromholtz_rita_2

Jag hade nästan glömt bort hur man målar, men får se till att fortsätta nu så jag hämtar upp det igen.

_henrietta_fromholtz_rita_1

När Johan kom hem och såg alla pennor fick han också feeling. Hehehe. Gulligt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand