Live from Ivyrevel HQ

img_4231img_4240fullsizerender-2fullsizerenderimg_4267img_4276

Hallå raringar!

Jag ville bara kika in och säga hej live från plåtningen här på kontoret. Myrtille Revemont är här och plåtar mer SS17 och jag står bredvid och dreglar. Hon är SÅ SNYGG! Annars då? Jo ikväll blir det lillördag på Kasai där jag ska käka middag med hela gänget på Metro Mode. KUL! Jag har ju inte hunnit svänga förbi där än och det ska bli himla kul eftersom alla pratar så gott om det.

Till någonting helt annat – Jag ska på Moulin Rouge-fest nu på lördag och behöver köpa någon underdel att bära till en porrig korsett. Det måste alltså vara någonting som är litet och snyggt, men som samtidigt täcker min stjärt. Idéer?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!