Dressed in leather

_henrietta_fromholtz_outfit_12

Igår plockade jag fram en av mina favoritbyxdressar och bar med en vit blus med vida ärmar. I den sprang jag sedan bort till restaurang Kasai där jag mötte upp hela ligan från Metro Mode för en middag. Tufft med gulligt är ju fint lixom! Annars mår jag bra och idéerna flödar denna morgon. Jag har den senaste tiden börjat lura på en YouTube-kanal som jag vet hade varit sååå kul, men jag vet bara inte vad jag skulle bjuda på. Karriär, ätstörningar, mig som testar olika grejer, eller ja… Jag vet inte!

Jag vill tydliggöra att jag inte kommer starta upp någon YouTube-kanal just denna vecka med tanke på stressen. Hehe… Snacka om att direkt glömma bort sig själv och sitt mående.

_henrietta_fromholtz_outfit_17_henrietta_fromholtz_outfit_18_henrietta_fromholtz_outfit_10

Förresten är skorna de mest drömmina jag någonsin haft. Skönare än ett par sneakers kan jag lova! Finns just nu på Zara. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Så fin blus! Vart har du hittat den?!

    Lisa 2017-02-28 10:06:40
    Svara
  • Sörjer fortfarande att jag ej lyckades lägga vantarna på denna magiska skapelse! Den är jäkligt fin på dig (:

    Sol 2017-02-23 22:12:01
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!