Kasai med Metro Mode

kasai_stockholm

Hallå babes!

Igår kväll var jag ju som sagt och käkade middag på Kasai med hela Metro Mode-gänget. Så himla mysigt med lite onsdagspiff, speciellt nu under dessa gråa tider. Jag är verkligen ledsen för att jag inte har hunnit förbi Kasai tidigare än igår och ännu ledsnare blev jag efter första tuggan…. För det var ju så himla gott! Först och främst älskar jag konceptet tapas och tycker typ att alla restauranger borde erbjuda den möjligheten. Först fick vi in friterad brysselkål med chili, ett strössel av torkad och rökt tonfisk, rostad mandel och balsamico. Jag hade gärna ätit hela byttan själv.

Typ det godaste jag har ätit på länge <3 

kasai_stockholm_5kasai_stockholm_6

Och hur fina träd står inte ute vid deras ”bus-ruta”?

kasai_stockholm_2

Vi käkade även daikon salladen som är gjord på rättika med en krämig dressing på sesam och jordnötter. Mellan tuggorna varvade vi snacket om mediebranschens utveckling, hur kvinnor ibland är dåliga på att boosta varandra när man väl kommer till kritan och dåligt ledarskap. Det sjuka med det sist nämnda ämnet är att det knappt finns en kotte som inte har hamnat på en arbetsplats med en dålig chef eller taskiga kollegor. HUR ÄR DET ENS MÖJLIGT? Alla borde skaffa en HR-person. Blir på riktigt lack.

Jag är oerhört glad över att Metro Mode nu har startat upp en ny flik på sin sajt som heter karriär där man ska peppa alla oss tjejer till att göra bra och kloka val. Typ som att gå vidare om någon inte behandlar dig rätt.

kasai_stockholm_1

Det här fatet blev en favorit hos alla vid bordet – Spicy och krämig räktempura med extra chilimajo. MMMM!! Efter det trillade det in fat med laxashimi, massa roliga sushis och goda spett av alla dess slag. Jag älskade varje tugga kan jag lova och då är jag kräsen när det kommer till asian food.

kasai_stockholm_7

Till efterrätten fick dela på chokladkaka med lakritsmaräng och matchaglass. Inte min favorit, men det kan ju också bero på att jag inte är en efterrättstjej.

kasai_stockholm_8

Avslutar med en bild på mig och Halima.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Söta! Vilket fint läppstift du har:) kan du inte gulliga skriva vad det är för något?:) Kram My

  My 2017-02-25 18:15:56
  Svara
  • Svar på Mys kommentar.

   Hej raring!! Ska kolla och kan skriva ett inlägg om mina läppstift i dagarna 🙂

   henrietta 2017-02-27 20:40:33
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!