Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

5 bilder

bild1

Igår hade jag en så skön dag med lagom mycket möten och inte så mycket stillasittandes med nacken ned i bänken. På morgonkvisten var jag förbi Aller Media för att höra mer om deras digitala satsning med BAAAM och direkt efter det sprang jag bort till Modin Åkerlind för att köra en sista veva inne i det här fina rummet som var någon slags pop-up från Finland.

bild1_2

bild1_1

Den här väskan var så fin…

bild1_4

Senare på dagen möttes jag av denna kreation inne på Acast.

bild1_5

Jag skulle spela in podd tillsammans med Anna, men innan vi började ville min vän Gabriella snacka om sin outfit till festen på lördag. Vi ska ju på min Mallans Moulin Rouge-fest och har blivit ombedda att bre på det ordentligt.

Ni ska få tjuvkika på min snuskiga korsett lite senare 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand