5 bilder

bild1

Igår hade jag en så skön dag med lagom mycket möten och inte så mycket stillasittandes med nacken ned i bänken. På morgonkvisten var jag förbi Aller Media för att höra mer om deras digitala satsning med BAAAM och direkt efter det sprang jag bort till Modin Åkerlind för att köra en sista veva inne i det här fina rummet som var någon slags pop-up från Finland.

bild1_2

bild1_1

Den här väskan var så fin…

bild1_4

Senare på dagen möttes jag av denna kreation inne på Acast.

bild1_5

Jag skulle spela in podd tillsammans med Anna, men innan vi började ville min vän Gabriella snacka om sin outfit till festen på lördag. Vi ska ju på min Mallans Moulin Rouge-fest och har blivit ombedda att bre på det ordentligt.

Ni ska få tjuvkika på min snuskiga korsett lite senare 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!